Kaarten Eetfestijn + vrijwilligers

Laatst bijgewerkt: maandag 14 May 2018 Geschreven door David Roos
Beste Caballossers
 
Binnen twee weken mogen we met zijn allen gezellig tafelen in het ontmoetingscentrum van Velzeke, met een smakelijk aperitiefje of een frisdrank in de hand. Daarom had ik graag nog een warme oproep gedaan om jullie verkochten kaarten binnen te brengen, zodat we tijdig onze bestellingen kunnen doorgeven aan de traiteur. Dit kan gerust via mail en overschrijving of door jullie kaarten af te rekenen aan Hans of mijzelf.
 
Belangrijk: Het is tot op de dag zelf nog steeds mogelijk om nog kaarten te bestellen! Als je dus nog iemand zou vinden die graag zou komen nadat je je kaarten hebt afgerekend, altijd welkom!
 
Al even belangrijk als eters zijn de vrijwilligers. Om een vlekkeloze organisatie te hebben, hebben we uiteraard talloze vrijwilligers nodig om de organisatie voor, tijdens en na het dineren in goede banen te leiden. Daarom een waarom oproep om te laten weten of je beschikbaar bent om te helpen. Vooral tijdens het eetfestijn zijn alle helpende handen welkom (opdienen, afruimen, glazen en borden afwassen, ...)
 
Alvast bedankt en alvast tot 27 mei!