Eetfestijn 2016

Laatst bijgewerkt: zaterdag 13 February 2016
Geschreven door David Roos

Beste leden/ouders

Vorig jaar was de tweede editie van ons eetfestijn en dit was een groot succes. Uiteraard komt er hierop een vervolg. Op 22 mei 2016 zal de derde editie plaatsvinden in het ontmoetingscentrum van Velzeke. Daarbij hopen we uiteraard op uw voltallige aanwezigheid.

Bij deze brief vindt u 10 (dubbel)kaarten. We zouden aan u vragen om een inspanning te leveren om enkele kaarten aan familie/vrienden/kennissen/collega’s/… te verkopen. Vergeet uiteraard zelf niet te komen! Op deze manier draagt u bij aan de jeugdwerking van de club. Ook u hebt dus voordeel aan een succesvol eetfestijn. Graag hadden we dan ook gevraagd dat u de instructies goed leest, zodat er geen misverstanden zijn.

Uiteraard moet u zich niet beperkt voelen met deze 10 kaarten. Indien u meer kaarten nodig zou hebben, contacteer één van de verantwoordelijken hiervoor. Deze zijn te vinden onderaan deze brief. Deze zullen u met veel plezier een hoop extra kaarten bezorgen.

Indien u een kaart verkoopt, duidt u op beide delen van de kaart de gewenste maaltijd aan. U scheurt vervolgens één van de twee delen af en geeft deze aan de koper. De andere kaart houdt u zelf bij. U ontvangt onmiddellijk het geld en stopt dit in de enveloppe, tesamen met het tweede deel van de kaart. Indien u niet alle kaarten verkocht hebt, bezorgt u de overige kaarten terug aan één van de verantwoordelijken. Wij verwachten dus van iedereen om alle kaarten terug te bezorgen (als enkel indien verkocht of dubbel indien niet verkocht) met de correcte som van de verkochte kaarten.

Als motivatie hadden wij graag aan iedereen die 10 kaarten verkoopt, één kaart gratis aangeboden.

De betaling mag ook altijd gebeuren via overschrijving (BE93 0682 4417 2467). Hierbij vermeldt u de naam en hoeveel van welk gerecht genomen is. De kaarten moeten wel alsnog bij één van de verantwoordelijken raken bij online betaling. Bij betaling via overschrijving zouden we dus vragen voor een betalingsbewijs toe te voegen in de enveloppe. Op deze manier vermijden we misverstanden en is er een dubbele controle.

We hopen alvast dat we u en uw kennissen talrijk mogen ontvangen op onze 3e editie. Al deze informatie is eveneens te vinden op onze website (www.caballos.be).

Groeten

David Roos                         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                            0498/64.75.04

Geoffrey Poelman         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.         0498/19 04 66

Hans Temmerman          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                      0479/98 42 93

Intern

Laatst bijgewerkt: zondag 06 December 2015
Geschreven door David Roos

Schaakclub Caballos is ook intern zeer actief. Zo zijn er verschillende interne kampioenschappen. De verschillende toernooien staan onder het item "intern" in het menu.