Inhuldiging, uitreiking CK 16-17 en start CK 17-18

Laatst bijgewerkt: vrijdag 15 September 2017 Geschreven door David Roos
Beste Caballossers
Graag had ik iedereen van harte uitgenodigd 22 september 2017 in het clublokaal voor volgende activiteiten:

vanaf 19h00: Inhuldiging vernieuwd lokaal

De werken aan ons lokaal hebben lang aangesleept maar we mogen tevreden zijn van het uiteindelijke resultaat. Daarom had ik iedereen (zowel de leden van de schaakacademie en hun ouders alsook al de andere leden van de club) uitgenodigd voor een natje en een droogje, ter ere van ons clublokaal! Ook zal er het nieuw verkozen bestuur nogmaals voorgesteld worden aan de aanwezigen.
 
Dit is ook het ideale moment voor onze schaakacademisten om de verschillende schakers van onze club te leren kennen. Met een club van ongeveer 90-95 leden zullen er vermoedelijk wel enkele nieuwe gezichten zijn voor iedereen.
 
Gelieve mij iets te laten weten indien je gaat komen voor één of meerdere activiteiten, zodat we een inschatting kunnen maken van de aanwezigen.
 
Aansluitend om 20h00: Prijsuitreiking CK 16-17
Aansluitend op de inhuldiging wordt de prijsuitreiking gedaan van het clubkampioenschap van vorig jaar. Wie er op dit podium staat? Daarvoor zul je nog even moeten blijven plakken bij de inhuldiging!
 
En tot slot: Ronde 1 van het clubkampioenschap om 20h30!
En wat is er beter dan heel de avond feesten? Uiteraard een goed partijtje schaak tegen uw clubgenoten. Het clubkampioenschap is opnieuw een open reeks, waar iedereen welkom is doorheen het jaar met 2h pp als tempo. Hopelijk mogen we velen van jullie hier verwelkomen voor de start van een succesvol clubkampioenschap dit jaar.