Toernooien SC Caballos Zottegem 18-19

et het nieuwe schaakseizoen voor de deur, had ik jullie alvast graag geïnformeerd over de verschillende toernooien die Schaakclub Caballos Zottegem organiseert komend seizoen
 
Liga jeugdkampioenschappen OVL 20-21 oktober 2018
Dit is zeer specifiek voor al de Oost-Vlamingen onder jullie maar voor de derde keer op een rij organiseert SC Caballos het Oost-Vlaams Jeugdkampioenschap. Dit zal plaatsvinden in het PTI Zottegem van 20 tot 21 oktober 2018. Al de info is alvast te vinden in bijlage. 
 
Criteriumtoernooi Zottegem 10 november 2018
Sinds lang is ook Zottegem opnieuw lid van het jeugdcriterium. In dit toernooi is er uiteraard ook een (zeer sterke) open reeks voor volwassene, bovenop de klassieke leeftijdscategorieën. Zeker een aanrader voor iedereen die wel zin heeft in een rapidpartijtje en een aantrekkelijke prijzenpot. 

Blitztoernooi (+- 40 ronden) 23 maart 2019
Ter vervanging van de 24h blitz, organiseren we dit jaar een mini marathon blitztoernooi met een reeksenformule. Slechts een kleine 10h speeltijd maar voor de gemiddelde blitzer altijd een feest. 
 
Doorgeefschaaktoernooi 24 maart 2019
 
Omdat we met onze 24h blitz toch een héél weekend afnamen van de deelnemers, konden we jullie onmogelijk een dag vrijaf geven zonder een schaakmogelijkheid. Daarom organiseren wij op zondag ook nog een doorgeefschaaktoernooi! 
 
Alle informatie is te vinden in bijlage en hopelijk mogen we velen van jullie aantreffen op enkele van deze organisaties. 
 
Alvast bedankt en bezorg me zeker ook jullie uitnodigingen! Zo kunnen ook wij ons volgend seizoen al volplannen. 
Schaakclub Caballos Zottegem © 2021