NL - quotes van bedrijfsleiders

Laatst bijgewerkt: zondag 05 July 2020 Geschreven door David Roos

Eric Pieters – CEO Amplexor:

\r\n

“Bij Amplexor gaan we op zoek naar jong talent”, legt Eric Pieters, CEO bij Amplexor uit. “Het onderwijs is de laatste jaren positief geëvolueerd. Hierdoor beschikken pas afgestudeerden, naast over de basiskennis, ook over een eerste praktijkervaring. Bij ons krijgen ze vervolgens de kans om hun talenten verder te ontwikkelen. Nieuwe werknemers worden bij ons goed omringd en krijgen al snel de mogelijkheid om mee te draaien in de praktijk. Ze lopen bijna altijd over van enthousiasme en zijn nog kneedbaar naar de bedrijfscultuur”, vervolgt Eric. “Dit alles past perfect in de jonge sfeer die er hier bij Amplexor heerst. De werknemers zelf organiseren zelfs game- en movie nights met titels die niet meer voor mij zijn!”

\r\n

Het project “Go for Grandmaster” past volledig in onze filosofie om jonge mensen kansen te geven.

\r\n

 

\r\n

Rudi Langens – CEO Matrix:

\r\n

“De twee bestuurders van verzekeringsmakelaar Matrix, Johan Claessens en ikzelf, zijn overtuigde schakers. Wij hebben van onze ouders de liefde voor de schaaksport geërfd.  Wij hebben dit op onze beurt aan onze kinderen meegegeven.  Ik zelfs aan mijn petekind.  Een initiatief voor schaken naar jongeren toe ondersteunen wij van harte!”

\r\n

 

\r\n

Joël Schols – Algemeen Directeur Newtel:

\r\n

\"Ik heb als jeugdspeler enorm veel plezier beleefd aan de mooie schaaksport. Nu kan ik eindelijk vanuit het bedrijfsleven iets terugdoen voor de jeugd. Ik hoop van harte dat we een sneeuwbaleffect van toppers kunnen creëren vanuit een mentaliteit \"willen winnen\".

\r\n

 

\r\n

Walter Tonoli – CEO The Belgian:

\r\n

“Als jeugdspeler hebben we alles op eigen kracht moeten realiseren destijds. Met ons project willen we de talentvolle schaakjeugd meer kansen geven. Vanuit het bedrijf stellen we middelen ter beschikking om de jeugdwerking rond onze toptalenten te professionaliseren. Als je iets wil realiseren heb je middelen nodig.”

', '', 1, 0, 0, 0, '2012-05-21 19:15:45', 62, '', '2012-05-21 19:18:08', 62, 0, '0000-00-00 00:00:00', '2012-05-21 19:15:45', '0000-00-00 00:00:00', '', '', 'show_title=0\nlink_titles=\nshow_intro=\nshow_section=\nlink_section=\nshow_category=\nlink_category=\nshow_vote=\nshow_author=\nshow_create_date=\nshow_modify_date=\nshow_pdf_icon=\nshow_print_icon=\nshow_email_icon=\nlanguage=\nkeyref=\nreadmore=', 2, 0, 19, '', '', 0, 3810, 'robots=\nauthor='),