(K)nights of Caballos - Webinar basis Schaken 22/12 om 20h

Laatst bijgewerkt: zondag 06 December 2020 Geschreven door David Roos

Sinds de hitserie "The Queens Gambit" op Netflix (over de jonge Beth Harmon die wereldkampioene wilt worden), is het schaken plots alom vertegenwoordigd op de nieuwssites. Ook neemt het aantal online schakers enorm toe en schiet de verkoop van schaakborden de hoogte in. Ook nemen veel personen die ooit al eens geschaakt hebben de draad plots terug op. 

Om al deze enthousiaste beginnende schakers te ondersteunen, organiseren wij onze (K)nighs of Caballos, een webinar over de basis schaakregels. Dit is bedoeld voor iedereen die graag zijn/haar kennis van de schaakregels eens wil opfrissen of gewoon de regels eens van nul uitgelegd wil zien. De doelstelling van deze webinar is om ieder van jullie voldoende te informeren zodat jullie hierna zonder problemen een schaakpartij kunnen spelen volgens de correcte regels.

 

Wanneer? Dinsdag 22 december 2020 om van 20h tot 21h30

Hoe?  Via een online webinar. U ontvangt alle info en een link na inschrijving

Voor wie? Iedereen die de regels eens opnieuw wil opfrissen en voor de personen die de regels graag willen leren. 

Wat kost dit? Nu komt het beste gedeelte: dit kost helemaal niets! Je moet je enkel registeren op onderstaande link en u ontvangt enkele dagen op voorhand een link naar deze webinar.  

Inschrijven? 

Name:
Leeftijd:
Stad:
E-mail:
Word Verification:

Indien u hierover vragen hebt, aarzel zeker niet om contact op te nemen met ons (info@caballos.be). 

 

Alvast bedankt voor jullie interesse en hopelijk horen we van jullie op deze webinar!

Voor al de ge├»nteresseerde organiseren we ook later een toernooi met alle deelnemers van de eerste webinar. Zo kan iedereen hun opgedane kennis eens testen tegen gelijkwaardige tegenstanders. Ook deze info zal jullie meegedeeld worden na inschrijving. 

Met vriendelijke groeten

Schaakclub Caballos Zottegem